За щастие щетите са изцяло материални  Милионерският наследник Християн Гущеров

...
За щастие щетите са изцяло материални  Милионерският наследник Християн Гущеров
Коментари Харесай

Милионерски син блъсна с Майбаха си автобус

За благополучие вредите са напълно материални 

Милионерският правоприемник Християн Гущеров потроши поръчковия си „ Мерцедес Майбах “ в безумна злополука с рейс на столичния градски превоз, провокирана от самия него на бул. „ Братя Бъкстон “.

Близки до брачна половинка на плеймейтката Светлана Гущерова също потвърдиха за нелепата злополука, станала преди дни. За благополучие тя се разминала единствено с материални вреди.

Произшествието с лимузината, карана персонално от Християн Гущеров, се е случило по здрач на пресечката на столичния бул. „ Братя Бъкстон “ с улица „ Майстор Миленко Радомирец “.

Овалният баровец се движил в крайната дясна лента дружно с половинката си Светлана, следван от джип с охранители. Гущеров обаче не съобразил, че движещият се пред него в прилежащото пътно платно рейс по линия №63 ще прави завой и е в междинната лента поради габаритите си, написа Уикенд. Така вместо да натисне спирачките и да изчака рейсът да завие, милионерът се озовал навръх пътя на автобуса, игнорирайки предупредителиня клаксон на охранителите си от джипа.

В идващия миг рейсът се забил в задната част на тузарската лимузина, струваща близо половин милион лв..

„ Щетите по мерцедеса са за десетки хиляди левове, само че колата е застрахована. Ремонтът обаче ще отнеме най-малко 2-3 месеца, защото истинските елементи и елементи се поръчват само от Германия “, разясниха близки до Християн.

Според думите на очевидци на конфликта сред майбаха и рейса незабавно след злополуката милионерът опита да изкра отговорен водача на автобуса – оня не бил подал мигач, че ще завива. Обяснението му обаче не минало пред пристигналите малко по-късно служители на реда.

„ Не се возя в рейсове и не зная маршрутите им “, вдигнал ръце Гущеров на пурека на един от катаджиите, че е трябвало да изчака рейсът да завие, защото габаритите му са огромни и не му разрешават да вземе завой надясно от последна дясна лента. Все  отново Гущеров се съгласил покорно да даде тест за алкохол и опиати, които се оказали негативни.

Сблъсъкът с рейс не е първият транспортен случай, в който попада Християн Гущеров, напомнят осведомени. На 20 януари 2018 година той беше задържан дружно с още шестима души, откакто взе участие в зрелищно пътно меле и последвал всеобщ пердах.

Според полицейското следствие тогава Гущеров и възлюбената му Светлана били в „ Домби бар “ в центъра на София и в заведение се сблъскали с люлинска кримибанда, ръководена от братята Боксовете. Охранителите на Гущеров съумели да го изведат от бара и да го натоварят на джипа. Люлинци обаче ги подгонили с два автомобила. Настигнали ги след бул. „ България “, малко преди оживеното кръстовище на „ Бояна “.

Свидетели на екшъна стават патрулиращи служители на реда от Шесто РПУ. Ченгетата незабавно викат още патрулки за подкрепление. За да избегне ареста си, очевидно пияният и несъответстващ, съгласно полицейските чиновници, Християн опитва да избяга, като при маневра блъска на заден ход с джипа си един от полицейските коли. Впоследствие Гущеров отхвърля да даде проба за алкохол и опиати, както и персоналните си документи за инспекция и е тикнат в ареста.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР